Gambia 1 1600x900.jpg

  implementatie 

Building the bridge while walking it.

Wij houden ervan wanneer een plan werkelijkheid wordt.  We hebben niets liever dan met onze voeten in de klei staan, samen te werken met de actoren in zowel het veld als op het kantoor. Al doende leren we, waar we een praktische en pragmatische aanpak combineren met ons technisch & analytisch vakmanschap als ingenieurs.  We stellen de mensen centraal in ons proces om zo strategische oplossingen te maken die sociale relevantie met technische kansen integreren. De basis van onze werkwijze is vaak project-, proces-, programma- en omgevings-management. Maar bovenal heb je voor de implementatie en succesvolle realisatie van een project goede mensen, ideeën en samenwerking nodig.

 

CASE; Ontwikkeling van de educatie sector in Gambia. 

Gambia is een land in West Afrika met een (geschatte) populatie van 1.8 miljoen inwoners waarvan meer dan 60% jonger is dan 24. Terwijl het overheidsbudget om deze jonge populatie van goede educatie te voorzien lang niet toereikend is.  And The People werkt met het educatie team van de Wereldbank en de Gambiaanse overheid aan de uitdaging om de toegang tot en de kwaliteit van het primair onderwijs te vergroten. 

We zijn sinds 2014 strategisch en technisch specialist voor de educatie infrastructuur, om stapsgewijs verbeteringen op een duurzame wijze te implementeren en te realiseren. 


Gerelateerd